Різновид кальянних смаків

Привіт, ти вже напевно зачекався нової статті від нас? Сьогоднішню тему ми вже трішки анонсували у передній статті. Зараз ми будемо розказувати про відмінність однакових смаків у різних табачних виробників. 

Кальянні смаки

Інколи трапляється, що немає потрібного смаку від конкретного табачного виробника (звичайно у hashtag lounge bar такого бути не може, але все ж і різне може трапитись) і не завжди варто змінювати смак на такий самий, але від іншого бренду, так як мікс може не вдатись. 

Так що ж будує смак?

Солод, кислість, гірчинка, терпкість, травянистість, та інші рецепторні характеристики. Візьмемо, наприклад, смак груші у різних брендах - це солодка стигла груша, в іншому - зеленувата з кислинкою, або це взагалі не зовсім груша, а дюшес (бо флейворист виробника «так бачить»). А з цією смаковою заміною на фоні міксу все змінюється, він втрачає гармонію та баланс. Але якщо замінити на смак, який має схожі рецепторні якості - мікс буде максимально схожий до бажаного, але для цього знову прийдеться звертатися до нашого кальянного майстра за допомогою і уточнення своїх побажань.

Як розрізняти кальянні мікси

Кальянний майстер курить багато кальянів для того, щоб відчути повну картину смаку і в майбутньому дати вам таку пораду, щоб ви точно отримали максимальне задоволення від смакової палітри у hashtag lounge bar (до речі у нас є своя школа кальянних майстрів, якось розкажемо й за неї).

Як ж це відбувається, як відчути повну картинку смаку та які якості вона несе? Все просто, береться монотонний мікс і куриться як звичайний повноцінний сеанс. Це необхідно, щоб відчути як змінюється аромат протягом часу та на якому жарі найкраща смакопередача. Крім цього не варто забувати, що на смак також впливає нікотин і табачний лист, який використовується для створення кальянної суміші.

Ви вже напевно зрозуміли, на яку тему буде наша наступна зустріч на hashtag-bar.com.ua - ми розкажемо про різновид табаку, який використовуються в кальянній справі та яка між ними різниця.