Що таке кальян і як правильно обрати смак?

Що ж таке кальян?

Кел, калік, Кальян, дудка, шиша - так так, зараз піде розмова про кальянну культуру. Вона прийшла до нас з Індії та гарно закріпилась по всіх континентах, Україна - не виняток, а Львів - тим більше, кальяни у Львові люблять всі. Сьогодні у нашій статті буде багато відповідей на питання, які кожен раз виникають у нас в голові при замовленні кальяну.

Так що ж таке кальян? Це один з способів куріння тютюну, його розігрівають в глиняній чаші за допомогою горіхового, лимонного або кокосового вугілля, в процесі куріння дим охолоджується водою та потім потрапляє у легені курця. 

Різновид кальянних смаків і як обрати найкращий для себе

За що ж так люблять кальяни? За його смак, а саме: кислий, солодкий, свіжий, легкий чи міцний; Це все ми чуємо від кальянного майстра при виборі смаку в улюбленому hashtag lounge bar, це дає змогу підібрати кальян, який Вам дійсно припаде до душі. 

Так як правильно підібрати табак для куріння? Перше - потрібно обрати міцність, адже це основа комфортного куріння: якщо занадто легкий - буде відчуття «ненаситності», заміцний - кашель і нікотинове сп'яніння гарантовано, у обох випадках кальян не буде куритись та буде горіти. Тому в цьому питанні краще довіритись кальянному майстру, він допоможе підібрати міцність задавши декілька питань, щоб зрозуміти ваш «скіл» в кальянах. Смаки,  насправді здавалось тут вже легко, але помилка у цьому може спортити вам настрій та враження від кальяну. При замовленні висловлюйте всі свої побажання щодо смаку, і особливо наявність або відсутність якихось конкретних смаків (можливо у вас алергія на якийсь конкретний фрукт). Кальянний майстер підкаже, що вийде зміксувати з бажаним смаком та що з ним гарно поєднується.

Це ще не все, а Ви знали що один і той самий смак в різних табачних виробників - різний? Про це та інше розкажем вже в наступній статті)